Addendum – Disseny i fabricació d'engranatges de precisió

Addendum, SA al llarg de la seva extensa trajectòria industrial, ha posat un especial interès en la qualitat dels seus productes. Aquest èmfasi s’ha transmès a tot el seu personal i a la xarxa de col·laboradors mitjançant una formació adient i els sistemes de control oportuns.

Les inversions anuals que l’empresa realitza en el departament de qualitat, ens permeten garantir un millor producte i servei en un mercat cada vegada més competitiu. El sistema implantat i les inversions fetes sempre han anat orientades amb l’objectiu de tenir un sistema de Qualitat robust i fiable però a la vegada àgil per poder donar el màxim de servei als clients, adaptant-nos als requeriments específics de cada client.

Certificació ISO

Per a poder controlar la qualitat dels productes Addendum disposa de suficients recursos materials i humans, que permeten una precisa certificació de les especificacions que els nostres clients requereixen.

Actualment, l’empresa està certificada amb la ISO9001:2015, per al disseny i fabricació d’engranatges, sistemes de transmissió i elements mecànics de precisió. També en la certificació mediambiental ISO14001:2015.

 

Política de Qualitat

La nostra Política de Qualitat

Addendum és una empresa especialitzada en el disseny i fabricació d’engranatges, mecanitzats de precisió i sistemes de transmissió destinats a l’equipament de tot tipus de maquinària: obres públiques, automoció, agricultura, construcció, envasat, tèxtil, recanvis, etc.

Pot veure o descarregar el text complet en el següent enllaç.