Addendum – Disseny i fabricació d'engranatges de precisió

Actualment som unes 30 persones formades i preparades per a poder treballar a les diverses disciplines del sector.

El nostre equip, especialitzat en el disseny i la fabricació d’engranatges i sistemes de transmissió mecànica, ens permet afrontar una diversitat de projectes en els que hi intervenen diferents tipus d’engranatges,  diferents materials per a aplicacions diverses i sistemes de transmissió mecànica, com caixes reductores, multiplicadores, caixes de canvi, diferencials, i altres peces mecanitzades de precisió.

Estem orientats a les necessitats dels nostres clients per a poder aconseguir el seu màxim èxit en els diferents mercats tant exigents on venen els seus productes.

imatge de l'equip d'Addendum
imatge esquema client Addendum

El nostre departament Comercial recolzat pels nostres agents, en els diferents països, ens transmeten les necessitats dels nostres clients i els seus mercats.

Amb la nostra atenció al client, estem a disposició del client per ajudar-lo en qualsevol assumpte relacionat amb els productes i serveis nostres que utilitzin.

El departament de Qualitat està al servei de la Qualitat total del producte i això implica estar al costat del client per a implementar millores, controls i innovacions per a millorar la qualitat dels productes.

Com que la nostra empresa té una gran component d’enginyeria, la nostra Oficina Tècnica es posa a disposició del client per al disseny integral, millores en el producte o enginyeria inversa.