Addendum – Diseño y fabricación de engranajes de precisión

Actualment som unes 40 persones formades i preparades per a poder treballar a les diferents disciplines del sector.

El nostre equip, especialitzat en el disseny i la fabricació d’engranatges i sistemes de transmissió mecànica, ens permet encarar diversitat de projectes en els que intervenen diferents tipus d’engranatges i diferents materials per a aplicacions diverses, i sistemes de transmissió mecànica, com caixes reductores, multiplicadores, caixes de canvi, diferencials, i altres peces mecanitzades de precisió.

Ens centrem en les necessitats dels nostres clients per a poder aconseguir el seu màxim èxit en els diferents i exigents mercats on venen els seus productes.

imatge de l'equip d'Addendum
imatge esquema client Addendum

El nostre departament Comercial recolzat pels nostres agents, en els diferents països, ens transmeten les necessitats dels nostres clients i els seus mercats.

Amb la nostra atenció al client, estem a la disposició del client per a ajudar-lo en qualsevol aspecte relacionat amb els nostres productes i serveis que utilitzin.

El departament de Qualitat està al servei de la Qualitat total del producte i això implica estar a disposició del client per a implementar millores, controls i innovacions per a millorar la qualitat dels productes.

Com que la nostra empresa té un gran component d’enginyeria, la nostra Oficina Tècnica es posa a la disposició del client per al disseny integral, millores en el producte o enginyeria inversa.