Addendum – Disseny i fabricació d'engranatges de precisió

Addendum

Addendum és una empresa nascuda el 1958 a Terrassa i especialitzada en el món de la mecànica i bàsicament en la transmissió mecànica. Inicialment va començar la seva activitat en la fabricació d’engranatges destinats a l’equipament de tot tipus de maquinària. Actualment els nostres serveis són molt més amplis i centrats en donar solucions complertes a mida.

La missió d’Addendum és ser un proveïdor de confiança per als nostres clients nacionals i estrangers, per al desenvolupament i fabricació d’engranatges de tot tipus, mecanitzats de precisió i sistemes de transmissió, a mida per al client, per a diferents sectors tecnològics.

imatge Addendum disseny a mida

Les nostres transmissions i peces de precisió equipen molts clients de diferents sectors com: obres públiques, aeronàutica, naval, ferroviari, automoció, maquinària industrial, energia, agricultura, alimentació, química, envasat, tèxtil, arts gràfiques, recanvis, etc.

Durant aquests anys d’història de l’empresa, les nostres capacitats han anat augmentant i diversificant-se per tal d’oferir més varietat de productes i millor servei.

L’empresa disposa d’uns recursos propis molt amplis, en una planta de fabricació de 2.000 m2, que són complimentats amb una xarxa de col·laboradors estratègics, que s’ha anat forjant al llarg dels anys.

Els nostres clients i el mercat, cada cop més ampli, han empès a Addendum a situar-se en uns nivells de qualitat, cost i servei cada vegada més exigents. El nostre objectiu principal és poder oferir uns productes d’alta precisió i qualitat, per a mercats exigents i amb uns terminis de lliurament molt competitius.