Addendum – Disseny i fabricació d'engranatges de precisió

Premi EMPRESA 2.0 dels Reconeixements CECOT al Progrés Empresarial

L’empresa Optima Renovables, de la qual Addendum n’és membre, obté el premi EMPRESA 2.0 en la 16a edició dels Reconeixements Cecot al progrés empresarial

Dins el marc de la 16a edició de La nit de l’Empresari, que cada any organitza la patronal Cecot, Optima Renovables, SL va ser guardonada amb el premi EMPRESA 2.0. Aquest premi l’atorga la Cecot a les empreses que utilitzin les tecnologies de la informació i, en general, tot el desenvolupament 2.0, per a treballar en col·laboració amb altres empreses, competidors, clients, proveïdors, partners, etc., amb els que establir aliances, tant per gestionar els processos bàsics: logística, etc., com d’altres com el disseny de productes i processos, serveis, etc.

Addendum, SA i set altres empreses de la comarca han creat l’empresa Optima Renovables, que es dedica al sector de les energies renovables i l’eficència energètica. Aquesta col·laboració i el treball que se’n desprèn ha permès obtenir aquest guardó, del que ens n’alegrem.

En l’acte d’entrega dels guardons, l’empresa va rebre el premi de mans del Sr. José Montilla, president de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Pere Navarro, alcalde de Terrassa, i del Sr. Antoni Abad, president de la Cecot.

Nota de premsa