Addendum – Disseny i fabricació d'engranatges de precisió

Universitat Politècnica de Catalunya i Addendum, un bon tàndem!

universitat-politècnica-de-catalunya

A Addendum, des de fa 64 anys, treballem per l’excel·lència dels nostres productes i els dels nostres clients i col·laboradors.

Per tal de garantir als nostres clients engranatges d’alta qualitat i precisió, l’any passat vam invertir en la compra de la màquina de metrologia de quatre eixos Liebherr WGT600 Industry 4.0 Full Granite. Aquest equipament permet mesurar tot tipus d’engranatges cilíndrics, cònics, eixos, vis sens fi i corones vis sens fi, cremalleres, corretges dentades, etc.

La nova màquina amplia i millora la capacitat del nostre Departament de Qualitat i permet garantir la més alta precisió en els processos de fabricació i la fiabilitat de les peces i els reductors d’engranatges que produïm.

Recentment, l’equip d’estudiants de la Universitat Politèctica de Catalunya, que dissenya i fabrica monoplaces, amb l’objectiu de desenvolupar noves tecnologies en l’àmbit de l’automoció sostenible, i que competeix als certàmens internacionals de la Formula Student, ha optat per seguir comptant amb nosaltres per tal d’obtenir els millors resultats en la fabricació dels seus vehicles. UPC ecoRacing compta amb una transmissió planetària que li ofereix la possibilitat de competir de manera eficaç, ràpida i segura. Els engranatges d’Addendum permeten augmentar la repetibilitat, amb una transmissió uniforme i amb un nivell baix de vibracions, cosa que fa que augmenti la durabilitat i la fiabilitat de tot el conjunt.

Amb l’estreta col·laboració, de més de 8 temporades, els estudiants d’enginyeria tenen també l’oportunitat d’ampliar la seva formació en el vessant més pràctic i, per això, poden fer ells mateixos el control de qualitat dels engranatges de la transmissió amb la nova eina d’Addendum, Liebherr WGT600.