Addendum – Disseny i fabricació d'engranatges de precisió

Addendum col·labora amb l’associació UPC ecoRacing

Com ja anem fent fa molts anys, Addendum col·laborem activament amb la UPC (Universitat Politècnica de Catalunya), ja sigui en la formació, la investigació, el desenvolupament de nous projectes,…
Enguany hem participat en l’exitós projecte UPC ecoRacing dels estudiants d’enginyeria industrial de l’ETSEIAT (Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial i Aeronàutica de Terrassa). Aquest projecte d’investigació tecnològica, en l’àmbit de l’automoció sostenible, fa anys que treballa per concebre monoplaces per a participar als esdeveniments de la Formula Student.
El model ecoRZ (2015) és un model 100% elèctric que ha reduït el seu espai, respecte a models anteriors, però mantenint els 135 CV, per tal de millorar-ne el comportament dinàmic i l’eficiència energètica. Pot córrer a 135 kmh i accelera de 0 a 100 kmh en tres segons.
Addendum ha participat en la fabricació dels engranatges especials per a la transmissió del magnífic monoplaça ecoRZ, que ha participat a la Formula Student Spain al Circuit de Montmeló. En aquest competició, l’equip ha estat premiat per ser el millor en la prova del Cost & Manufacturing, ha obtingut una puntuació molt alta en el Business Plan i la primera posició de l’estat en les proves estàtiques!
Per tot això volem felicitar a tot l’equip per la feina feta, esperant obtenir també uns magnífics resultats a la propera competició Formula SAE Italy. També animar-lo a tirar endavant amb aquest engrescador treball tan implicat amb la investigació i desenvolupament de projectes sostenibles i amb la formació de futurs enginyers emprenedors.