Addendum

Recursos Humans

Actualment som unes 40 persones formades i preparades per a poder treballar a les diferents disciplines del sector.

El nostre equip, especialitzat en el disseny i la fabricació d’engranatges i sistemes de transmissió mecànica, ens permet encarar diversitat de projectes en els que intervenen diferents tipus d’engranatges i diferents materials per a aplicacions diverses, i sistemes de transmissió mecànica, com caixes reductores, multiplicadores, caixes de canvi, diferencials, i altres peces mecanitzades de precisió.

Ens centrem en les necessitats dels nostres clients per a poder aconseguir el seu màxim èxit en els diferents i exigents mercats on venen els seus productes.

imatge de l'equip d'Addendum
imatge esquema client Addendum

El nostre departament Comercial recolzat pels nostres agents, en els diferents països, ens transmeten les necessitats dels nostres clients i els seus mercats.

Amb la nostra atenció al client, estem a la disposició del client per a ajudar-lo en qualsevol aspecte relacionat amb els nostres productes i serveis que utilitzin.

El departament de Qualitat està al servei de la Qualitat total del producte i això implica estar a disposició del client per a implementar millores, controls i innovacions per a millorar la qualitat dels productes.

Com que la nostra empresa té un gran component d’enginyeria, la nostra Oficina Tècnica es posa a la disposició del client per al disseny integral, millores en el producte o enginyeria inversa.

© Copyright Addendum: Todos los derechos Reservados. Los contenidos del sitio web (URL), tanto textos, como imágenes, diseño gráfico, código fuente, logos, marcas, etc., son de titularidad y propiedad exclusiva de Addendum o en su defecto a sus legítimos propietarios y están amparados por la normativa reguladora de la Propiedad Intelectual e Industrial, quedando, por lo tanto, prohibida su reproducción, modificación, distribución o manipulación sin la autorización correspondiente de Addendum. Addendum es una empresa especializada en la creación de: Bombas Engranajes, Cajas Cambio, Cajas Multiplicadoras, Cajas Reductoras, Cajas Reductoras de Engranajes, Cajas de Cambio a Medida, Engranajes, Engranajes Barcelona, Engranajes Cilíndricos, Engranajes Especiales, Engranajes Helicoidales, Engranajes Industriales, Engranajes Industriales a Medida, Engranajes Interiores, Engranajes Rectificados, Engranajes a Medida, Engranajes rectos, Fabricación Engranajes, Fabricación de Engranajes, Fabricación de Piezas a Medida, Piezas Dentadas, Piezas Dentadas a Medida, Piezas Rectificadas, Piezas Torneadas, Piezas de Precisión, Prototipos Engranajes, Sistemas Transmisión, Sistemas de Transmisión a medida, Tipos Engranajes, Transmisión Engranajes