Addendum

Empresa

Addendum

Addendum és una empresa nascuda el 1958 a Terrassa i especialitzada en el món de la mecànica i bàsicament en la transmissió mecànica. Inicialment va començar la seva activitat en la fabricació d’engranatges destinats a l’equipament de tot tipus de maquinària. Actualment els nostres serveis són molt més amplis i centrats en donar solucions complertes a mida.

Les nostres transmissions i peces de precisió equipen molts clients de diferents sectors com: obres públiques, aeronàutica, naval, ferroviari, automoció, maquinària industrial, energia, agricultura, alimentació, química, envasat, tèxtil, arts gràfiques, recanvis, etc.

Durant aquests anys d’història de l’empresa, les nostres capacitats han anat augmentant i diversificant-se per tal d’oferir més varietat de productes i millor servei.

L’empresa disposa d’uns recursos propis molt amplis, en una planta de fabricació de 2.000 m2, que són complimentats amb una xarxa de col·laboradors estratègics, que s’ha anat forjant al llarg dels anys.

Els nostres clients i el mercat, cada cop més ampli, han empès a Addendum a situar-se en uns nivells de qualitat, cost i servei cada vegada més exigents. L’objectiu principal d’Addendum és poder oferir uns productes d’alta precisió i qualitat, per a mercats exigents i amb uns terminis de lliurament molt competitius.

imatge Addendum disseny a mida

La nostra missió

Ser un proveïdor de confiança per als nostres clients nacionals i estrangers, per al desenvolupament i fabricació d'engranatges de tot tipus, mecanitzats de precisió i sistemes de transmissió, a mida per al client, per a diferents sectors tecnològics.

© Copyright Addendum: Todos los derechos Reservados. Los contenidos del sitio web (URL), tanto textos, como imágenes, diseño gráfico, código fuente, logos, marcas, etc., son de titularidad y propiedad exclusiva de Addendum o en su defecto a sus legítimos propietarios y están amparados por la normativa reguladora de la Propiedad Intelectual e Industrial, quedando, por lo tanto, prohibida su reproducción, modificación, distribución o manipulación sin la autorización correspondiente de Addendum. Addendum es una empresa especializada en la creación de: Bombas Engranajes, Cajas Cambio, Cajas Multiplicadoras, Cajas Reductoras, Cajas Reductoras de Engranajes, Cajas de Cambio a Medida, Engranajes, Engranajes Barcelona, Engranajes Cilíndricos, Engranajes Especiales, Engranajes Helicoidales, Engranajes Industriales, Engranajes Industriales a Medida, Engranajes Interiores, Engranajes Rectificados, Engranajes a Medida, Engranajes rectos, Fabricación Engranajes, Fabricación de Engranajes, Fabricación de Piezas a Medida, Piezas Dentadas, Piezas Dentadas a Medida, Piezas Rectificadas, Piezas Torneadas, Piezas de Precisión, Prototipos Engranajes, Sistemas Transmisión, Sistemas de Transmisión a medida, Tipos Engranajes, Transmisión Engranajes