Addendum

Estrenem una nova web

Un cop celebrats 60 anys d’Addendum dedicats a la fabricació i disseny d’engranatges de precisió, peces especials i transmissions mecàniques de tot tipus, ara volem presentar-los la nostra nova web corporativa.

la nova pàgina web no aposta únicament per una millor estètica i disseny, també pretenem que estigui aliniada amb els nostres valors d’innovació i aposta tecnològica, i centrada en l’usuari, que és a qui ens devem. Per això té un disseny que la fa accessible des de tots els dispositius, aconseguint millorar la visualització de la informació a tots aquells usuaris que hi accedeixin des de mòbils o tauletes.

Us convidem a navegar per aquesta nova web on trobareu tota la informació necessària dels nostres productes i serveis. A més podeu veure imatges de les nostres instal·lacions i equipaments. També hi trobareu una secció de notícies, on anirem informant-vos puntualment de les últimes novetats de la nostra companyia.

Us esperem al nostre nou portal. Gràcies!

© Copyright Addendum: Todos los derechos Reservados. Los contenidos del sitio web (URL), tanto textos, como imágenes, diseño gráfico, código fuente, logos, marcas, etc., son de titularidad y propiedad exclusiva de Addendum o en su defecto a sus legítimos propietarios y están amparados por la normativa reguladora de la Propiedad Intelectual e Industrial, quedando, por lo tanto, prohibida su reproducción, modificación, distribución o manipulación sin la autorización correspondiente de Addendum. Addendum es una empresa especializada en la creación de: Bombas Engranajes, Cajas Cambio, Cajas Multiplicadoras, Cajas Reductoras, Cajas Reductoras de Engranajes, Cajas de Cambio a Medida, Engranajes, Engranajes Barcelona, Engranajes Cilíndricos, Engranajes Especiales, Engranajes Helicoidales, Engranajes Industriales, Engranajes Industriales a Medida, Engranajes Interiores, Engranajes Rectificados, Engranajes a Medida, Engranajes rectos, Fabricación Engranajes, Fabricación de Engranajes, Fabricación de Piezas a Medida, Piezas Dentadas, Piezas Dentadas a Medida, Piezas Rectificadas, Piezas Torneadas, Piezas de Precisión, Prototipos Engranajes, Sistemas Transmisión, Sistemas de Transmisión a medida, Tipos Engranajes, Transmisión Engranajes